keskiviikko 27. elokuuta 2014

Ananas Strong, osa 2

Olen nyt napsinut Ananas Strong -nesteenpoistotabuja parin viikon ajan. Tässä aikaisempi teksti, jossa kerroin kokeiluun ryhtymisestä. 


Ihan ensimmäisinä päivinä huomasin kärsiväni melko todella noloista ilmavaivoista, mutta ne hävisivät oikeastaan kokonaan ensimmäisen viikon jälkeen. Nyt olen muutamana päivänä huomannut, että oloni tuntuu kevyemmältä (siitä huolimatta että lihoin kesän aikana 7 KILOA!!) ja turvotus on kadonnut vatsasta kokonaan. Pystyn vetämään vatsaa sisään, vaikkei se toki paljoa autakaan näiden makkaroiden kanssa. Ennen oli turvotuksen kanssa aivan vallan mahdotonta saada vatsaa vedettyä sisään, mitään ei tapahtunut ja se kävi kipeää.


Jatkan näiden syömistä nyt vielä pari viikkoa ainakin, varmaankin siihen asti että purkki tyhjenee. Näitä kuureja lienee hyvä toistaa pari kertaa vuodessa, jotta kehossa pääsee ylimääräinen neste liikkeelle.

Kiinnostuitko? Ananas Strongia myydään isoimmissa tavarataloissa, hyvinvointiliikkeissä ja netissä, esim. täällä. Hintakaan ei mielestäni ole paha (10-12€), sillä monet nesteenpoistokuurit ovat paljon kalliimpia.

Kannatti kokeilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kerro, kritisoi - kaikki on sallittua! :)