keskiviikko 13. elokuuta 2014

Rentouttava jalkahoito

I-H-A-N-A-A-!

Kävin testaamassa Hämeen Kosmetologikoulun palveluja Tampereen Hämeenkadulla, sillä olen aina rakastanut jalkahierontaa eikä mieheni valitettavasti tarjoa sitä minulle kuin muutaman minuutin silloin tällöin (that bastard!). Kesän jäljiltä jalkani olivat myös melko karussa kunnossa, joten ajattelin kosteuttavan naamion ja kuorinnan olevan muutenkin tarpeellisia tähän väliin.

Kosmetologikoulu kuvaa nettisivuillaan valitsemaani palvelua seuraavasti: "Aloitetaan jalkakylvyllä, jossa on aromaattinen kylpysuola. Jalat kuoritaan SPA-jalkakuorinnalla, jonka jälkeen jalkoja hierotaan noin 45 min. Rentouttava jalkahoito päätetään jaloille laitettavaan voidemaiseen naamioon, joka kosteuttaa jalkojen ihoa tehokkaasti. Tämä hoito sopii erityisesti seisomatyötä tekeville." Okei, valitsin siinä mielessä väärän hoidon, että en tee seisomatyötä ja olisin kaivannut jaloilleni myös mm. kovettumien poiston. Halusin kuitenkin hemmotella itseäni enemmän henkisellä tasolla, joten tämä rentouttava vaihtoehto oli aivan ihana.

Rentouttavan jalkahoidon hinta oli 30€, mikä on kutakuinkin noin 10-20€ vähemmän kuin "oikeilla" kosmetologeilla, millä viittaan siis lähinnä kauneushoitoloihin. Hoito itsessään oli täysin ammattimainen, eikä opettajan haahuilu ympärillä tuntunut haittaavan oppilaita eikä asiakkaita. 

footsie

Itse olisin kuitenkin kaivannut hieman yksityisyyttä - edes sermi minun ja vieressä jalkahoitoa saavan naishenkilön väliin. Erityisesti, koska tämä kyseinen nainen oli kuin metsästä kömpinyt rölli, joka ei ollut koskaan leikannut varpaankynsiään. Tulen näkemään siitä painajaisia ikuisesti. Toinen häiritsevä asia oli musiikki, sillä rentouttavan jalkahoidon taustalla pauhasi Radio City, eli tähän tarkoitukseen melko raskas valinta. Itse olen sen verran perinteinen, että olisin kaivannut jotakin aivot turruttavaa pilipali-musiikkia.


Kaiken kaikkiaan jalkahoito oli kuitenkin sitä mitä pitikin - rentouttava. Joten kannatti kokeilla! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kerro, kritisoi - kaikki on sallittua! :)