maanantai 18. elokuuta 2014

Team City Challenge 16.8.2014

No nyt tämä tyttö repäisi ja teki jotain aivan ennen kuulumatonta! Osallistuin nimittäin työporukalla Team City Challenge -tapahtumaan. Itsehän kieltäydyin alun perin tapahtumaan osallistumasta, sillä koen kaikki tällaiset kilpailuhenkiset jutut suorastaan ahdistavaksi. Tapahtumaa edeltävänä päivänä aivoissani kuitenkin napsahti jotain ja sanoin, että haluan sittenkin tulla mukaan. 


Pointtihan oli siis se, että meidän piti joukkueena kiertää vähintään kymmenen rastia ja suorittaa rasteilla erilaisia tehtäviä, keräten niistä pisteitä joko taidolla, nopeudella tai muilla meriiteillä. Rasteja oli yhteensä 35 kappaletta ympäri Tamperetta ja niistä saatiin itse pitkälti vapain käsin valita mieleisemme. Toki etukäteen ei voitu tietää, mitä rasteilla tapahtuu, joten aikalailla jouduttiin sikaa säkissä ostamaan.


Valitsemiltamme rasteilta paljastui seuraavaa: seinäkiipeilyä, kuntosalireeniä, älyllinen tehtävä, melontaa, laskeutumista 8. kerroksesta valjaiden varassa, nyrkkeilyvehkeen lyömistä, kuplapalloilua, koripalloa sekä suppailua. Omalla kohdallani paras ja rankin suoritus oli kuntosalilla tekemäni puolen kilometrin soutu, jossa meinasin jo puolessa välissä hyytyä. Lähdin liikkeelle kovalla voimalla, sillä pisteet annettiin tehtävään käytetyn ajan mukaan. Se sitten kostautui, kun voimat ehtyivät loppua kohti. Jaksoin kuitenkin soutaa koko 500 metriä ja olen suorituksestani todella ylpeä!

Ihan itte tein! :D

Koko päivä oli AIVAN HUIKEE! Olin todella todella todella iloinen, että lähdin mukaan. Erityisesti, koska joukkueessani oli kaksi loistotyyppiä jotka halusivat pistää itsensä likoon ja suorittivat tehtäviä rasteilla minunkin edestäni. Monet rastit olivatkin juuri sellaisia, että vain yhden henkilön tiimistä piti osallistua.


Itse olisin kuitenkin kaivannut sellaisia rasteja, joissa yhdessä tiiminä olisi päästy suorittamaan erilaisia tehtäviä, mm. päättelyä vaativia älytehtäviä tai ratoja, jotka pääsee läpi vain tiimin muita jäseniä apuna käyttäen. Nyt lähes kaikki rastit olivat sellaisia, että yksi teki ja muut katsoivat vierestä.


Päivän päätteeksi askelia oli kertynyt jo yli 20 000, mikä on oma henkilökohtainen ennätykseni! Nyt, kaksi päivää myöhemmin, jalat tuntuvat todella kipeiltä ja erityisesti nilkkoja ja pohkeita särkee kovasti. Tämä voi liittyä joko koko päivän kestäneeseen kävelyyn tai soutusuoritukseeni. Oli miten oli, kärsin kivut mielelläni, sillä tämä oli yksi elämäni hienoimmista kokemuksista!

TODELLAKIN KANNATTI KOKEILLA! En ole koskaan ollut itsestäni näin ylpeä. Ensi vuonna uudelleen! ;)


4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisen oloinen tapahtuma! Mistäs saatas tännekkin tuommonen? (Tiedä häntä vaikka olis jo, on vaan menny autuaasti ohi??) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm. Vastasin tähän ja sitten koko kommentti hävisi? :D Anyway, pointti oli että junaan vaan ja Tampereelle ensi vuonna!

   Poista
 2. Onneksi olkoon, reipas tyttö :-)

  VastaaPoista

Kysy, kerro, kritisoi - kaikki on sallittua! :)