torstai 21. elokuuta 2014

Pitää olla pikkasen pläski s****na!

Hitto soikoon sanon minä!! Olen menossa eräisiin juhliin ensi viikon lauantaina ja kokeilin yhtä viime kesänä ostettua mekkoa, jonka meinasin näihin juhliin pukea. No eihän se perhana mahtunut! Sivussa oleva vetoketju ei mennyt kiinni, ei sinne päinkään! Ihanan eroottiset läskipallerot puskivat vetoketjun reunojen yli, kun yritin niitä painella mekon sisälle.

Meinasin purskahtaa itkuun silkasta oivalluksesta, kuinka paljon olen vuodessa lihonut. Harmistus maksimus! Päätin siinä hetkessä, että aloitan lauantaina intensiivisen ateriankorvikeviikon ja pyrin pudottamaan nesteiden verran kiloja nopeasti. Tavoitteena siis mahtua tuohon viimekesäiseen mekkoon!

Joo, tiedän, ateriankorvikkeet ovat vain väliaikainen apu, mutta sitähän tässä juuri tarvitaan. Syksyllä on muutenkin tarkoitus keventää ruokavaliota ja ennen kaikkea lopettaa jatkuva ryypiskely! Joten kokeillaan nyt epätoivon hetkellä kaikkia mahdollisia huuhaa-konsteja!

Kun olin kaupassa ostamassa Nutriletin patukoita ja pirtelöä, hukkasin täysin järkeni ja ostin myös ihan-äly-kalliin satsin jotain pillereitä, joiden tarkoitus on mitä ilmeisimmin polttaa rasvaa ja poistaa nesteitä. Saapa nähdä, onko tabuista mitään hyötyä - normaalistihan en tällaiseen hömppään sorru.

Olen aikaisemmin syönyt parin viikon ajan ateriankorvikkeita ja laihduin tuolloin todella huomattavasti. Toivon, että vaikutus on tälläkin kertaa sama. Tosin tällä kertaa toivon, etten liho samoja kiloja tuplana takaisin! Vähän jännittää, että kuinka tahdonvoima riittää elämään minimikaloreilla päivätolkulla, joten pyrin kirjoittamaan kokemuksistani ja tuntemuksistani tänne mahdollisimman aktiivisesti! Ehkä luovuttaminen on vaikeampaa, kun kerron tästä projektista näin avoimesti koko maailmalle (koska koko maailmahan tietenkin lukee blogiani!!).

Homma lähtee käyntiin lauantaina! Wish me luck.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kerro, kritisoi - kaikki on sallittua! :)