torstai 14. elokuuta 2014

Ananas Strong, osa 1

Tänään alkoi nesteenpoistokuuri Vitabalans Oy:n valmistamalla Ananas Strong -tuotteella, jonka ostin Tampereen Sokokselta (on muuten tosi laaja valikoima kaikkia lisäravinteita!). Kesällä on tullut syötyä mitä sattuu ja erityisesti juotua mitä sattuu (lue: alkoholia) ja olo on sen mukainen! Päätin siis kokeilla nesteenpoistokuuria tähän väliin, josko se helpottaisi vähän ja tulisi kevyempi olo.

Löysin Sokoksella hyllyn, jossa oli monia erilaisia nesteenpoistokuureja. Lisäksi myyjä auttoi minua valinnassa, sillä tämä Ananas Strong -purkki ei kerro olevansa nesteenpoistokuuri. En tiedä, onko se sitä varsinaisesti vai onko sillä vain samankaltainen vaikutus, mutta joka tapauksessa tuntuu hassulta ettei purkissa lue lainkaan, mihin tarkoitukseen pillereitä tulee popsia. Tuotekuvaus kertoo seuraavaa: "Ananaksen kuitumainen ydin sisältää runsaasti luonnollista bromelaiini-entsyymiä, joka on proteiineja hajottava entsyymi."


Joka tapauksessa aion nyt popsia näitä kolme kertaa päivässä runsaan veden kanssa, niin kuin ohjeistus kertoo. Nyt on otettu yksi, työpäivän jälkeen masuun tipahtaa toinen ja illalla sitten viimeinen. Toivotaan, että parin päivän päästä alkaa tuntumaan jossain! Raportoin tuntemuksia myöhemmin.






2 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla seuraan, toimiiko tuo tuote. On monesti pistänyt silmään ja olen miettinyt olisko siitä apua kesän jälkeiseen olotilaan. :)

    http://pikku-bambin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nähtäväksi jää! :) Pitää varmaan ensimmäisen viikon jälkeen kirjoitella, miltä siinä vaiheessa tuntuu.

      Poista

Kysy, kerro, kritisoi - kaikki on sallittua! :)