perjantai 15. elokuuta 2014

Perjantain hemmotteluhetki

Perjantain kunniaksi päätin hemmotella itseäni hieman uudella tavalla ja lähdin pitkästä aikaa ravintolaan syömään lounasta. Päivän valinta oli Grillsson, joka on yksi suosikkiravintoloistani! Grillssonin lounaslista on aivan nerokas, sillä se mahdollistaa oman gourmet-annoksen kokoamisen eri osista. Itse valitsin tänään ylikypsää bbq-possua, valkosipuliperunat sekä timjami-viinikastikkeen. Tämä oli tähänastisen Grillsson-historiani paras annos! Olin aivan haltioissani, kun ensimmäinen suupala osui kielelleni. 


Ruoka hyväili makunystyröitäni aivan ennen kuulumattomalla tavalla! Viinikastike sopi bbq-possuun ehdottoman hyvin ja perunat olivat maukkaita.


(Tampereen) Grillsson on myös miljööltään aivan mainio. Pöytiä ja tuoleja on moneen makuun ja ravintolaan mahtuu myös suuria seurueita. Asiakaspalvelu on aina moitteetonta, vaikka toisinaan kohdalle osuu harjoittelijoita tms, joilta puuttuu vielä kokemuksen tuoma reippaus.


Koska oli kyse itsensä hemmottelusta, kuului ruokailuun tietenkin myös pieni lasi valkoviiniä. Tarjoilija suositteli ranskalaista kuivaa valkkaria, joka kyllä upposi sekä ilman ruokaa että sen kanssa. Onneksi loppupäivälle ei ollut sovittuna tapaamisia tai muuta "ihmisten ilmoilla" tehtävää työtä, muuten en olisi kehdannut viiniä nauttia!


Hienointa tässä ravintolassa on mielestäni se, että a la carte -tasoista ruokaa saa lounasaikaan todella edullisesti. Possuannokseni maksoi 11,90€!


Lounaspassikin alkaa kivasti täyttyä! Pian saa herkutella yhden annoksen veloituksetta ja silloinhan tietenkin valitaan mahdollisimman kallis ateria! :)

Nyt on hyvä fiilis, kun on suonut itselleen jotain mukavaa ja normaaliarjesta poikkeavaa! Suosittelen lämpimästi itsensä hemmottelemista eri tilanteissa, oli sitten kyse ruoasta, shoppailusta, kauneushoidoista tai elokuvasta. Nauti elämästäsi - sitä et tule katumaan koskaan!

2 kommenttia:

  1. Hauska tutustua. Blogisi idea on loistava ja tunnelma täällä mukava. Terkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, onpa ihanaa saada positiivista palautetta! :)

      Poista

Kysy, kerro, kritisoi - kaikki on sallittua! :)