keskiviikko 13. elokuuta 2014

Coconut Water - Shampoo, hoitoaine ja hiusöljy

Olen koko ikäni ostanut kaikki hiustenhoitotuotteeni marketeista. En ole halunnut "tuhlata" kampaamotuotteisiin, sillä parin kokeilun myötä en ole ollut niihin koskaan tyytyväinen. Olen kuitenkin tämän kesän aikana tutustunut erilaisiin luomutuotteisiin ja pohtinut, josko sellaisia lähtisi kokeilemaan.

Kuin vastauksena pohdintaani Groupon tarjosi toukokuussa edullisesti Organic World -merkkisiä Coconut Water -tuotteita, eli siis kookoksesta tehtyä shampoota, hoitoainetta ja hiusöljyä. Ostin paketin ja odotin sen saapumista innolla. Jo ensimmäisen pesun jälkeen huomasin eron. Hiukseni olivat sileät, pehmeät, helposti harjattavat ja kaiken lisäksi tuoksuivat ihanasti kookokselle. 


Muutaman viikon käytön jälkeen huomasin myös joitakin haittapuolia. Minulla on tummaksi värjätyt hiukset ja olen siksi aina aikaisemmin ostanut värjätyille hiuksille tarkoitettuja tuotteita. Huomasin hiusvärini haalenevat erityisesti tyvestä todella äkkiä! Normaalisti värjään hiuksiani kahden kuukauden välein, mutta nyt huomasin tarvetta värille jo kuukauden jälkeen värjäyksestä. Huomasin myös hiusten likaantuvan nopeammin kuin ennen, tosin siihen varmasti ovat vaikuttaneet myös kesän kovat helteet ja niiden aiheuttama luontainen hikoilu.


Olen yrittänyt löytää netistä tämän Organic World -tuotteen valmistajan sivuja, mutta löydän ainoastaan eri tahoja jotka myyvät näitä tuotteita. Luovutin tämän suhteen ja aloin tutkia muita kookostuotteita toiveissani, että joku olisi tarkoitettu värjätyille hiuksille - tosin tuloksetta. Sen sijaan löysin värjätyille hiuksille tarkoitetun luomushampoon ja -hoitoaineen, jotka sisältävät mangoa ja avokadoa. Pistin tuotteet tilaukseen ja tulen niitä testaamaan heti, kun kookostuotteeni loppuvat. Toivottavasti uudella shampoolla ja hoitoaineella on samat positiiviset vaikutukset kuin kookostuotteilla!

Kannatti kokeilla, mutta en kokeilisi uudelleen. :(




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kerro, kritisoi - kaikki on sallittua! :)