keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Stella White hampaidenvalkaisuliuskat

Olen varmasti melko tyypillinen nainen, kun haaveilen kauniin valkoisista hampaista - sellaisista kuin julkkiksilla (ei sellaisista kuin Rossilla). Tätä unelmaa koitin tavoitella tilatessani Grouponin kautta Stella White hampaidenvalkaisuliuskoja

Paketissa oli yhteensä 14 pientä pakkausta, joissa kaikissa oli kaksi liuskaa: yksi ala- ja yksi ylähampaille. Avasin innoissani ensimmäisen pakkauksen ja kiinnitin liuskat hampaisiini. Tässä kohtaa ilmeni ensimmäinen ongelma: mihin laitan kieleni?! En halunnut pudottaa sitä omalle paikalleen alahampaiden taakse, sillä se olisi koskettanut liuskan reunojen yli tursuavaa valkaisugeeliä, joka ei ihan varsinaisesti maistunut hyvältä. 

Kieli keskellä suuta istuin sohvalla ja tuijotin kelloa. Enää 25 minuuttia. Hampaita vihloo. Enää 20 minuuttia. Enää 15 minuuttia. Tässä vaiheessa suuni oli aivan täynnä sylkeä ja sitä alkoi jo valua suupielistä - kieli kun oli pois käytöstä, oli nieleminen hankalaa. 

Tunsin geelin ja syljen sekoittuvan suussani ja herkäksi todettu kakomisreaktioni alkoi heräillä. Lopulta vaadittu puoli tuntia tuli täyteen ja rynnistin vessan altaan ylle kiskomaan liuskoja suustani. Geeliä roikkui suustani ja koitin sitä sylkeä pois, mutta se tarrasi hampaisiini eikä pudonnut altaaseen. Jouduin sormilla hieromaan geeliä hampaiden pinnalta ja lopuksi pesemään hampaat päästäkseni epämiellyttävästä mausta ja koostumuksesta suussani. 

Lopuksi vilkaisin hampaitani nähdäkseni lopputuloksen. Hampaat olivat täynnä valkoisia pilkkuja, mikä tietenkin on ihan normaalia ja tasoittuu, mutta oli silti pettymys. 

Needless to say, kokeilu ei ollut onnistunut. Päätin etten edes yritä toistaa samaa prosessia uudelleen, sillä se oli kaikinpuolin äärimmäisen epämiellyttävää. Erityisesti koska se olisi pitänyt tehdä joka päivä! 

Myin jäljelle jääneet liuskat Facebookin kautta, toivottavasti uusi omistaja sietää outoja asioita suussaan paremmin kuin minä. 

Hyi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kerro, kritisoi - kaikki on sallittua! :)