tiistai 9. syyskuuta 2014

Paleo-ruokavalio ja hervoton herkkuhimo

Paleovaliolla mennään edelleen! Tahdonvoimaa on, mutta pelottaa kuinka pitkälle se riittää. Tänään iski lounaan jälkeen aivan tajuton sokerinhimo! Voisin oikeasti syödä yhdeltä istumalta kokonaisen suklaakakun, jos sellainen eteeni annettaisiin. Seriously.

Tuntuu tosi hassulta, että ennen pystyin näissä tilanteissa menemään kauppaan ja ostamaan suklaapatukan tai karkkipussin tai mutakakun tai jäätelön tai... Nyt se on "kielletty" ja olo sitä myöten turhautunut. Koitan mennä eteenpäin sillä tiedolla, että sokerinhimo menee parissa viikossa ohi - sitten ajatus sokerista alkaa jo etoa (vai mitä?!?). Keitin itselleni vaniljan makuista iltapäiväteetä ja lisäsin mukaan reippaasti suomalaista hunajaa, joten ehkä tämä combo helpottaa pahimpaan makeannälkään.

 Salaisten päiväunieni kohde - suklaakakku. Mm.

Kävimme tänään työporukalla syömässä lounasta Grelissä, joka on siis suhteellisen uusi salaattipaikka Tampereen keskustassa. Bisnesidea kyseisessä raflassa on mielestäni tosi hyvä: saat itse valita mitä salaattiisi otat, kaikilla raaka-aineilla on oma  hintansa. Oma salaattini maksoi reilu 10€ eli melko paljon, mutta oli se kyllä hyvääkin. Valitsin salaattipohjan lisäksi mm. serranokinkkua, avokadoa, kananmunaa, siemeniä ja kirsikkatomaatteja. Jostain syystä näinkin kattavan salaatin jälkeen jäi nälkä ja tosiaan se hervoton herkkuhimo! Olisi ehkä pitänyt valita salaatin sekaan vielä jotakin ruokaisampaa, esimerkiksi tonnikalaa.


Asiakaspalvelukokemus Grelissä oli valitettavasti huono. Paikalla oli kaksi tarjoilijaa, joista toinen iloisesti ja auttavaisesti kokosi asiakkaille annoksia. Minun kohdalleni palvelemaan osui kuitenkin naishenkilö, jonka olemus oli töykeä jo ennen kuin hän edes puhui mitään. Hän ei tarjonnut minkäänlaista apua erikseen kysymättä, vaikka selvästi huomasi minun olevan ensikertalainen. No, suotakoon se hänelle anteeksi. Ehkä olen nipo, kun haluan aina täydellistä asiakaspalvelua. :)


Tänään on suuri päivä myös liikunnan suhteen, nimittäin aloitan pilateksen! Samalla saan myös säännöllisen harrastuksen, sillä pilatesta on joka tiistai klo 17. Toivon salaa, että ryhmä olisi melko pieni ja että siihen kuuluisi pääsääntöisesti vanhempia ihmisiä. Sitten en ehkä kokisi oloani ihan yhtä tumpeloksi. Mikä huono itsetunto, kenellä, ei minulla ainakaan..! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kerro, kritisoi - kaikki on sallittua! :)