maanantai 22. syyskuuta 2014

Lavera Organic Colour & Shine shampoo ja hoitoaine

Kerroin kesällä kokemuksiani  kookosshampoosta ja -hoitoaineesta, jotka joutuivat vaihtoon koska kuluttivat hiusväriä todella pahasti. Näiden jälkeen testasin Ekokauppa Ekolosta tilaamiani Laveran tuotteita värjätyille hiuksille, sillä halusin edelleen pysyä luomutuotteissa.

En voi missään nimessä suositella näitä tuotteita kenellekään. Ensinnäkin tuotteet haisivat todella pahalle (mango & avokado), mikä oli itsessään jo suuri pettymys - minä kun haluan hiusteni tuoksuvan raikkaalle ja miellyttävälle! Toinen ja melko olennainen vika oli pesutulos: hiukset jäivät erittäin kuivan tuntuisiksi, niitä oli lähes mahdoton harjata ja ne näyttivät likaisilta jo seuraavana päivänä. Myös kampaajani huomautti hiusteni olevan todella kuivassa kunnossa ja kehotti lopettamaan kyseisten tuotteiden käytön. Roskiin ne sitten menivätkin, tylysti.

Tämän kokeilun lopputulos sai minut tekemään kompromissin itseni kanssa: ostaisin vastaisuudessa kaupasta ihan tavallista shampoota (esim. Pantene) värjätyille hiuksille, mutta tilaisin netistä kookoshoitoainetta, joka sai kesällä hiukseni aivan mahtavaan kuntoon. Näin olen myös toiminut ja koska en halunnut tuomita Ekoloa yhden tilauksen perusteella, tilasin heiltä myös kookoshoitoaineen. Tämä tuote palveli tarkoitustaan, vaikka ei olekaan kovin riittoisaa ja toimituskuluineen todella kallista. Hiukseni selvästi rakastavat kookosta, joten sitä aion niille tarjota myös vastaisuudessa!
 

Sattuuko kukaan tietämään, saako jostakin kaupasta kookoshoitoainetta? Ei siis kookosöljyä, vaan hoitoainetta? Ruohonjuuressa kävin sitä kyselemässä, mutta he eivät olleet kuulleetkaan sellaisesta. Tuntuu turhauttavalta maksaa 5€ toimituskuluja vain saadakseen hoitoainetta!

Oli miten oli, nämä tuotteet eivät olleet kokeilun arvoisia, mutta Ekokauppa Ekolo palveli hyvin myös reklamaatiotilanteessa ja toimitti tilaamani kookoshoitoaineen päivässä. Asiakaspalvelu on kaiken A ja O!


3 kommenttia:

  1. Olipas hyvä kuin luin tämän. Olen nimittäin aikeissa siirtyä luomuhiustenhoitotuotteisiin. :D Oletko käyttänyt kookosöljyä sellaisenaan hoitoaineena, vähän niin kuin tehohoitona? Pidän siitä ihan mielettömästi! Blogissani on postaustakin aiheesta. :)

    http://pikku-bambin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kokeillut kookosöljyä, mutta se jätti hiukset jotenkin rasvaisen tuntuiseksi. Joskus laitan ihan latvoihin tehohoidoksi. Hyvä jos tästä oli sulle hyötyä

      Poista
    2. Ps. Käyn tsekkaan sun blogitekstin. :)

      Poista

Kysy, kerro, kritisoi - kaikki on sallittua! :)